Wil je vandaag nog gratis blackjack spelen? Wat veel mensen niet weten is dat je op diverse websites en officiële gokwebsites gratis blackjack spelen kunt. Je kunt in principe gewoon naar de website van een aanbieder gaan en je kunt het spel spelen. Dan kun je kiezen om een storting te doen of te kiezen voor gratis blackjack spelen. In beide gevallen zal het spel gewoon gestart worden.

 

Zowel gratis blackjack als betaalde blackjack zal op compleet dezelfde manier gespeeld worden. Wanneer je het spel gekozen hebt en gestart wordt zal de inzet bepaald worden en zal de dealer beginnen met de kaarten te gaan delen. Als speler zul je aan de hand van de kaarten moeten bepalen wat je volgende zet wordt en op deze manier probeert de dealer je te verslaan.

 

Live blackjack spelen

 

Bij regulier blackjack heeft men echter nog de mogelijkheid om live te spelen, dit is bij de oefenmode doorgaans niet het geval. Dit betekent dat men gratis blackjack zal spelen tegen een dealer. Dit is in principe niet anders als tegen een echte dealer, behalve dat er natuurlijk geen interactie mogelijk is tussen de dealer en de spelers. Op alle andere fronten is gratis blackjack gelijk aan betaalde blackjack en zijn er dus geen verschillende.