Bijna iedereen heeft wel eens een potje bingo gespeeld in zijn leven, bijvoorbeeld op vakantie, het buurthuis of gezellig met familie met kerst. Meestal kan je hier dan kleine prijzen winnen zoals een krultang of föhn, maar een bingo kaart kost dan ook een fluitje van een cent. Het mooie aan bingo, het is heel makkelijk onder de knie te krijgen zelfs voor de jongere generatie en er zit een groot element van spanning in.

logo

Daarnaast is bingo wel een echt kansspel, waardoor je je kan afvragen of bingo wel iets is voor de kinderen aangezien het een soort van gokken is. Maar het fysieke bingo is wel heel iets anders als online bingo, op online bingo gaat het veel meer om de grote geld prijzen en fysiek is het meer als een leuke spelletje. Je mag dan ook pas online bingo spelen als je ouder bent dan 18 jaar.

Op het moment dat je op zoek met naar een online bingo platform, let dan wel goed op dat het een legale site is. Dit kun je allemaal vinden door naar de Nederlandse online kansspel vergunning te zoeken.